Abhyanga – Masaj Ayurvedic Indian

Programări

Rasfata-te cu o experienta luxoasa, binefacatoare, care iti va lasa corpul relaxat si emanand energie pozitiva.

Ce este ayurveda?

Ayurveda vine din traditia indiana straveche si reprezinta arta unui trai echilibrat si sanatos pentru a creste longevitatea si a imbunatati calitatea vietii. Desi Ayurveda este o forma sofisticata de medicina si tratament, se concentreaza pe promovarea unei vieti sanatoase pentru prevenirea dezechilibrelor.

Unul dintre tratamentele cheie in ayurveda este masajul Abhyanga, sau masajul ayurvedic.

Ce este Abhyanga?

Cuvantul “abhyanga” din sanscrita inseamna “sa pui ulei pe corp”. Din acest punct de vedere, masajul traditional ayurvedic este intr-adevar, o experienta unica. Spre deosebire de alte tipuri de masaj care sunt concentrate pe grupuri de muschi, la Abhyanga se aplica pe intreg corpul ulei caldut de susan, intr-un ritm ritualic riguros, cu miscari bine determinate, astfel incat sa incalzeasca tesutul si sa se absoarba uleiul terapeutic in profunzime.

Efectele medicinale ale masajului ayurvedic

Uleiul cald calmeaza “Vata dosha”, elementul din constitutia noastra care este cel mai usor dezechilibrat de stress si supra-stimulare, atat de comune in ziua de azi. Abhyanga are un efect medicinal si detoxifiant, in special in maladiile legate de stres. Efectul vindecator al masajului ayurvedic este imbunatatit atunci cand uleiurile sunt preparate special cu plante medicinale, care permit absorbtia mai profunda la nivelul tesuturilor.

In mod traditional, este recomandat sa se faca o cura de 10 sedinte de terapie Abhyanga, pentru a experimenta cele mai adanci beneficii.

Totusi, chiar si dupa o sedinta, pielea este hranita si ramane stralucitoare pentru zile intregi.

Abhyanga – masaj ayurvedic complet (60/75 min)

Masajul Indian Ayurvedic acționează la nivelul coloanei vertebrale, sistemului muscular, vaselor sangvine, sistemului nervos, articulațiilor și sistemului osos. Această tehnică stimulează producerea anticorpilor și întărește cele șapte țesuturi vitale (Septa dahtu). Anticorpii întăresc sistemul imunitar, iar uleiul călduț de susan acționează la nivelul sistemului nervos.
Ca tratament de înfrumusețare, acest masaj conferă o piele mai frumoasă, netedă si luminoasă, favorizând o nutriție mai bună la toate nivelurile straturilor cutanate.

Preț:

60 min – 120 RON

75 min- 150 RON

Beneficiati de o reducere de 15% pentru achizitionarea unui abonament de 4 sedinte, valabil pentru o luna.

Abonament 10 ședințe

1080 lei (60 min)/

1350 lei (75 min)

( 9 ședințe masaj + o ședință gratuită)

Pentru programari: 0745 019 611

Va asteptam sa incercati masajul ayurvedic!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design