Masaj

Programări

Masaj cu uleiMasajul este una dintre cele mai vechi metode practicată de om, atât în scopuri terapeutice, cât şi în scopuri de ritual. În lumea timpurie a Orientului era folosită ca metodă terapeutică de vindecare a rănilor, bolilor, pentru antrenamentele gladiatorilor, ca metodă de prevenire igienico-sanitară (la evrei, indieni, asirieni, babilonieni, turci, chinezi).

Practicat de daci atât pentru ei, cât şi pentru animalele lor, masajul este cea mai simplă formă de îngrijire complementară a corpului, pe care au descris-o mai târziu contemporanii noştri. Astăzi, masajul este folosit pe scară largă, atât pentru a facilita relaxarea şi a diminua cantitatea de stres pe care o experimentăm zilnic, (masajul acţionând în mod direct asupra sistemului muscular şi osteoarticular), cât şi ca metodă de recuperare în clinici de specialitate. Practic masajul ajută intern la nivelul organelor (ficat, splină, diafragmă, intestine), la nivel limfatic eliminând toxinele, cât şi la nivelul proceselor respiratorii şi digestive, al sistemului nervos central ajutând la eliberarea endorfinelor şi instalarea stării de bine în tot organismul.

Oferiţi-vă această formă de terapie care generează relaxarea fizică şi mentală, restaurând echilibrul interior.

TIPURI DE MASAJ:

Reflexoterapie – 60 min

Reflexoterapia produce efecte pozitive asupra sistemului de bază şi, prin el, în tot organismul (în talpa aflându-se proiecţia punctelor ce corespund organelor vitale). Prin masarea zonelor respective, practic se obţine deblocarea energetică şi neuro sensibilă a organismului, conducând la echilibrarea şi detensionarea în tot organismul.

Prin reflexoterapie se dislocă aceste cristale şi se permite circulaţiei sanguine şi impulsurilor nervoase să acţioneze din nou cu eficacitate, producând modificări benefice în organism. De asemenea, se pot elibera blocajele de energie şi se poate ameliora nivelul de bioenergie al celulelor, având efect asupra stării ţesuturilor, se normalizează funcţionarea organelor, contribuind la circulaţia mai bună a sângelui, ameliorând metabolismul, fortificând sistemul imunitar şi în acest fel contribuind la ameliorarea stării generale a pacientului.

Preț: 80 RON

Abonament 10 ședințe reflexoterapie: reducere  de 10% = 675 RON +  20 minunte bonus  masaj de relaxare spate.

Masaj deep tissue – 60 min

Masaj holistic combinație a masajului terapeutic și sportiv ce-și propune detensionarea mesei musculare în profunzime cu scopul de a reda mobilitatea întregului organism. Beneficiile sale te pot ajuta pe termen lung aducându-ți starea de bine prin detensionare și relaxare musculară, eliminarea durerilor musculare, stimularea sistemului imunitar și eliminarea stresului.

Preț: 110 RON

Masaj sport – 60 min

O experiență revigorantă pentru cei ce preferă un masaj energic, acesta îmbunătățeste  circulația sangvină și reface masa musculară.  Masajul se adreseza atăt sportivilor de performanță cât și amatorilor.

Preț: 90 RON

Masajul de drenaj limfatic –  60 min / 30 min*(add-on)

Sistemul limfatic este principalul apărător împotriva bacteriilor, virusurilor și ciupercilor. Drenajul limfatic este o terapie non-invazivă, nedureroasă şi foarte eficientă, care poate ȋnlătura edemul limfatic şi alte afecţiuni asociate, înlătură toxinele, curăță în profunzime organismul, stimulează sistemul imunitar.

Preț: 85 RON / 50 RON (Masajul de 30 min se poate face numai împreună cu alt tip de masaj*)

Masaj terapeutic zonal – 30 min (sau add-on*)

Acest masaj oferă o abordare noninvazivă bazată pe capacitatea naturală a organismului de a se vindeca. Masajul îmbunătățește diagnosticul pus de un medic și folosește o varietate de modalități sau proceduri ce se concentrează pe tratamentul afecțiunilor medicale. Beneficiile sale sunt  multiple, precum: intensificarea circulației sanguine, la nivelul sistemului circulator și al celui limfatic, ajutând la eliminarea produșilor toxici din organism. Relaxează mușchii suprasolicitați, reduce spasmele si contracturile musculare, crește flexibilitatea articulațiilor, scurtează perioada de recuperare postoperatorie etc.

Preț: 50 RON / 40 RON daca masajul se face  împreună cu alt tip de masaj

Masaj Terapeutic cu Pietre Vulcanice Calde –  30 min add-on

Masajul terapeutic este  îmbunătățit cu căldura pietrelor vulcanice pentru o acțiune mai profundă a zonei afectate. Prin manevrele de masaj şi împreună cu pietrele vulcanice încălzite, se acţionează asupra musculaturii spatelui, la nivelul umerilor şi al gâtului, având efecte benefice asupra sistemului imunitar, stimularea circulaţiei sanguine, îmbunătăţirea considerabilă a nutriţiei şi oxigenarea structurilor anatomice masate, intervenind direct asupra durerii, cu efect antialgic, se îmbunătăţeşte poziţia corpului şi se elimină tensiunea locală.

Efectele benefice sunt resimţite nu doar pe durata şedinţei, dar şi mult timp după aceea, îmbunătăţind amplitudinea mişcărilor articulare, elasticitatea structurilor moi periarticulare, precum şi metabolismul local.

INDICAŢII pentru acest masaj:

  • patologia capsulo-ligamentară: entorsele recente, sechelele după entorse, sechelele după capsulite în stadiul cronic;
  • patologia tendinoasă: tendinite de surmenaj sau posttraumatice şi tenosinovite;
  • patologia musculară: sechele post ruptură musculară;
    Benefic în perioadele de stres, activităţi fizice şi intelectuale intense.

CONTRAINDICAŢII în interesul pacientului:

  • procese inflamatorii importante – artrite specifice posttraumatice, psoriazis, lupus eritematos, spondilită anchilozantă, boala Reiter, bursite;
  • calcifieri periarticulare şi musculare.

Preț:  50 RON pentru 30 min (add-on: masajul se face împreună cu masajul de relaxare sau masajul aromaterapeutic)

Masaj Aromaterapeutic – 75 min (facial+corp)

Aromaterapia ajută la relaxarea completă a corpului,  fiind combinația perfectă a masajului de relaxare cu cel facial și al scalpului. E folosit uleiul cald îmbogățit cu uleiurile esențiale ce îți invadează căile respiratorii cu capacitatea de a-ți stimula funcția cerebrală, relaxându-te după o zi tensionată. Absorbția uleiului la nivelul pielii generează o stare de bine pentru relaxarea musculaturii. Acest masaj  e unul din cele mai apreciate, un antidot împotriva stărilor de stres, a durerilor musculare cât și  funcția cognitivă, fiind un adevărat răsfăț pentru întregul corp.

Preț: 90 lei

Abonament 10 ședințe aromaterapie (masaj față și corp)- 900 lei, la care veți primi o ședință de reflexoterapie de 60 de minute în valoare de 75 lei.

Masaj pentru Gravide “Mother to Be” – 50 minute

Sarcina este o stare deosebită de bucurie pentru orice viitoare mămică. În această perioadă femeia însărcinată suferă o serie de schimbări, atât în metabolismul său , cât şi la nivelul sistemului nervos. Masajul ajută organismul viitoarei mame să se relaxeze şi să favorizeze dezvoltarea adecvată a fătului. Masarea întregii coloane creşte flexibilitatea acesteia în această perioadă.

Masajul în această perioadă este unul blând (efleuraj), cu o poziţionare specială adecvată femeii însărcinate, care acţionează la îndepărtarea toxinelor şi a produşilor reziduali din organism, favorizând furnizarea de oxigen şi substanţe nutritive atât de esenţiale pentru mamă şi copil. Deoarece relaxează atât trupul cât şi mintea, masajul ajută la diminuarea durerilor de naştere menţinând starea de echilibru emoţional, uşurând naşterea fătului.
O coloană puternică este esenţială pentru a ajuta femeia gravidă să poarte kilogramele în plus, de asemenea previne încovoierea umerilor des întâlnită în această perioadă. Masajul fortifică sistemul nervos, iar un sistem nervos care funcţionează corespunzător ajută fătul să crească şi să se dezvolte armonios.

Preț: 75 RON

Terapeuții  Morningstar

Despre Elena Riba:

elena riba

 Începutul a fost printr-un simplu curs de masaj, care în 2007 s-a soldat printr-o diplomă în kinetoterapie, fiind începutul de a lucra în centre de recuperare. A urmat apoi facultatea de psihologie, iar în 2009 a făcut o schimbare trecând în domeniul spa și al cosmeticii. Și-a îmbogățit experiența prin tehnici de masaj precum: deep tissue massage, reflexoterapie, hot stone massage, mother-to-be massage, ayurvedic massage, aromaterapie massage,  shiatsu (namikoshi), masajul facial,  masajul scalpului.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desăvârșit ca biopsihoterapeut (psihologie-medicină energetică) și terapeut în Cura Pranică (terapie de vindecare energetică). A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca lector este pe tema “Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”, “Depresia printr-o abordare holistică”.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. Fiecare masaj este individual deoarece fiecare ființă are cerințe unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

Despre Marcel Petre:

marcel petreMarcel este un tehnician maseur, absolvent al școlii de masaj  Naturist Med din 2010. Urmează cursuri ale Societății Române de Yumeiho. Marcel are  experiență în executarea masajului somatic: masaj de relaxare, anticelulitic, masaj sportiv, recuperare; reflexoterapie, drenaj limfatic și masaj terapeutic.

 

 

 

Pentru programări

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design