Terapia Yumeiho

Programări

Terapia Yumeiho este o metoda  bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman in vederea pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate; cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului.

yumeiho marcel petre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desfasurare

Terapia Yumeiho se face pe jos, pe o saltea. Exercitiile fizice practicate in cadrul terapiei  constau in: gimnastica speciala, insotita de tehnici de respiratie, metode de relaxare, etc. Terapeutul foloseste tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie (in principiu similare celor utilizate in presopunctura si reflexoterapie); tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi, elongatii); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.

Ce poate trata terapia Yumeiho?

  • tulburari functionale ale organelor interne de origine vegetativ-vertebrala
  • tulburari functionale ale tesuturilor moi implicate în miscare
  • stresul cu toate implicatiile și complicatiile sale
  • tulburarile de statica si dinamica ale aparatului locomotor
  • tulburari neurologice de tip nevralgic aparute in urma unor fenomene degenerative sau iritatii mecanice-radiculare

Contraindicatii

Inainte sa mergeti la terapia japoneza ar trebui sa va consultati medicul pentru ca exista o serie de contraindicatii, explica terapeutul. Bolnavii de hemofilie, de exemplu, nu pot face aceasta terapie. Nu pot merge la terapia japoneza nici cei care sufera de boli acute de origine inflamatorie, traumatisme acute, tulburari circulatorii severe, cei care sufera de boli psihice, cancer, osteoporoza avansata, hernii de disc cu implicații radiculare severe sau boli infectioase contagioase in stare acute.

Preț:

150 RON  pentru 75 min

Terapeutul nostru Marcel Petre

marcel petreTehnician maseur format la Naturist Med din 2010 cu competente in executare masajului somatic: masaj de relaxare, anticelulitic, masaj sportiv, recuperare; reflexoterapie, drenaj limfatic si masaj terapeutic. Urmează cursurile Societății Române de Yumeiho.

În anul 2018 Marcel  a obținut certificarea în Terapia Yumeiho gradul 3, de la International Institute of Preventive Medicine Practice.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design